Ingrediente
1 kg de carne tocata (vita +porc)
800g de cartofi
1 ceapa medie
1 mana de orez
3 linguri de cimbru uscat
2 galbenusuri de ou
200g cascaval
1 ardei gras
sare si piper
Mod de preparare
1. Se iau cartofii se spala bine, dupa care se pun intr-o oala cu apa la fiert;
2. Luam un bol in care se punem carnea tocata, ceapa tocata marunt, orezul,cimbrul,sarea, piperul;
3. Compozitia rezultata o punem la foc mic, iar cand e gata se ia de pe foc si se lasa la racit;
4. Dupa ce s-a racit se pun galbenusurile si se amesteca putin compozitia pt a deveni omogena;
5. Se ia un vas de yenna care se unge bine cu unt si incepem sa asezam un strat consistent de cartofi feliati, apoi unul de compozitie si iarasi cu cartofi, se rade cascaval si se decoreaza cu ardei gras, dupa care se da la cuptor pt 30-50 min.