BUN VENIT IN LUMEA PAPILELOR GUSTATIVE GADILATE DE AROME!

luni, 9 mai 2011

Varza calita cu fleica de porc

















Ingrediente

  • 1 varza medie
  • 2 linguri de sos tomate
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

  • Se ia varza se spala se imparte in 2, apoi se franjureaza si se pune in apa clocotita in care s-a pus sare si sos de tomate.
  • Se lasa la fiert pana scade apa, apoi spre final se adauga patrunjelul si se mai lasa 5-10 min sa mai fiarba.


Fleica de porc 


 














  • Se iau bucatile se spala bine, se sareaza, se pipereaza.
  • Se ia tigaia nonaderenta in care se pun 3-4 linguri de ulei, cand s-a incins uleiul se aseaza carnea si se lasa cate 5 minute dupa care se roteste pe cealalta parte.
  • Cand sunt gata se pun de preferinta intr-un recipient care se inchide ermetic.

Pofta buna!