BUN VENIT IN LUMEA PAPILELOR GUSTATIVE GADILATE DE AROME!

vineri, 1 aprilie 2011

Tarta cu ciocolata si ananas
























Ingrediente

200 g faina
2 oua
150g unt
120 g zahar
2 plicuri zahar vanilat
1-2 plicuri Creme Ole
650ml lapte rece

 Mod de preparare

1. Se ia un bol se se pun 2 galbenusuri si zaharul vanilat si se amesteca bine.
2. In alt bol se pune zaharul, untul si faina se mixeaza bine cu mixerul la inceput cu viteza mica apoi viteza mare,apoi se adauga prima compozitie si se mixeaza inca putin.
3. Se ia aluatul rezultat si se framanta putin, se pune intr-o folie in frigider pt 1 ora apoi se ia se intinde intr-o forma rotunda si se da la cuptor 15 min la foc potrivit.
4. Se scoate si se pune crema Creme Ole ffacuta ca pe plic(nu necesita fierbere), apoi se decoreaza cu fructe sau dupa gustul fiecareia.

Pofta Buna!