BUN VENIT IN LUMEA PAPILELOR GUSTATIVE GADILATE DE AROME!

miercuri, 6 aprilie 2011

Rulada de cascaval cu crema branza cu verdeturi, ardei gras si masline.





















Ingrediente

1 roata cascaval 500-600g
2 cutiute crema branza cu verdeturi (300 g)
2 galbenusuri de ou
1 lingura de smantana grasa
2 ardei grasi
100 grame masline
sare si piper


Mod de preparare

1. Se pune la fiert 1 litru de apa si se da in clocot.

2. Se baga roata de cascaval cu tot cu tipla in apa si se lasa 30 de minute, pana devine moale.

3. Se ia cascavalul si se intinde pe o folie alimentara pe masa si se intinde cu sucitorul/facaletul pana devine ca o foaie de aluat, pe care se presara o compozitie din crema branza cu verdeturi,1 lingura de smantana, 2 galbenusuri de ou, putina sare, piper care se omogenizeaza bine, dupa se pune ardeiul gras cubulete, maslinele feliate.

4. Se ruleaza si se ambaleaza cu folia alimentara pe care s-a lucrat, apoi se da la frigider pt 3-4 ore pana la servire!

Pofta buna!