BUN VENIT IN LUMEA PAPILELOR GUSTATIVE GADILATE DE AROME!

miercuri, 30 martie 2011

Pilaf cu ardei gras si morcovi





 

Ingrediente

1 cana = 250g cu orez
1 ceapa medie
2 linguri de ulei
1 ardei gras mare
2 morcovi medii
1 lingura sos de tomate
1 praf de sare
3 cani cu apa

Mod de preparare

1. Se ia ceapa, ardeiul si morcovii se curata;
2. Se da pe razatoare ceapa, iar morcovii si ardeiul se feliaza;
3. Se da drumul la foc, in tigaie se pun la incins cele 2 linguri de ulei, se adauga ceapa, care se lasa 3min la calit, dupa care se adauga sosul de tomate si se mai lasa 2 min sa fiarba, se adauga si ardeiul, morcovii si orezul spalat.
In cele din urma se acopera cu 3 cani de apa, se sareaza si se lasa sa fiarba pana se umfla bobul si apa a scazut suficient.
                                               
Pofta buna!