BUN VENIT IN LUMEA PAPILELOR GUSTATIVE GADILATE DE AROME!

miercuri, 30 martie 2011

Ciupercute umplute



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Ingrediente

1kg ciuperci
1 telina
1 pastarnac
2 morcovi
2 linguri ulei
sare


Mod de preparare

  1. Se iau ciupercile, se spala si se curata de pielita;
  2. Se curata legumele si se dau pe razatoare;
  3. Intr-un ceaun se pun 2 lingur de ulei la incins. Cand e gata incins se pun legumele cu putina sare la calit;
  4. Dupa ce s-au calit se iau de pe foc si se umplu ciupercile;
  5. Se aseaza in tava si apoi se dau la cuptor pentru 30 de minute la foc potrivit;
  6. Cand sunt gata se iau si se pot servi calde ori reci.

Pofta Buna!